AANMELDEN VAN LEERLINGEN

Wanneer u besluit uw kind onderwijs op de ‘Dr. Albertus Risaeusschool’ te laten volgen, wordt u verzocht uw kind tijdig op school aan te melden (als het kan minimaal drie maanden voordat uw kind de school gaat bezoeken).

U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de school, (0523-270054) om dan tevens een afspraak te maken en eventueel een aanmeldingsformulier te halen.

Dit aanmeldingsformulier is ook digitaal in te vullen, u kunt dit dan mailen naar: w.nijland@vgpodeoosthoek.nl

Inschrijfformulier ARS

Wordt uw oudste kind 4 jaar, dan neemt de school contact met u op als uw kind ongeveer 3 1/2 jaar oud is. Er wordt dan een kennismakingsbezoek op school gepland. Tijdens dit bezoek laten we u het een en ander van de school zien. Tijdens dit gesprek wordt ook de datum afgesproken voor een informatieavond en het moment waarop uw kind naar school mag gaan.

De schooltijden vindt u vermeld in de schoolgids.

De schoolgids is te vinden op deze site.

De juffen maken zelf een afspraak met u als ouders voor een tweetal wenochtenden.

Is de basisschool nieuw voor u dan komt de juf voor een kennismakingsbezoek bij u thuis.